Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A bébiszitter

2010.05.14. 09:37 felhasznalo

A héten már volt egy pihenőszék, akkor a Bloom Coco székét mutatta meg Cyr Nektek. És most ismét egy bébiültetőt ajánlunk figyelmetekbe, ezúttal attól a svéd byBo Designtól, akik csodás falra szerelhető pelenkázóval és pelenkaadagolóval is gondoltak a babás szülőkre.

A Baby Sitter szék borítása és kerete hajlított bükkfa és naná, hogy környezetbarát lakkal lett kezelve. Egyébként összesen 6 kg-ot nyom, de a kilenc kilós gyereket még beletehetjük. A kagyló puha borítása 60 fokon mosógépben mosható.

Ami pedig még a Coco-nál is különlegesebbé teszi, az nemcsak a remek rugózása, hanem az is, hogy az üléskagyló 45 fokban dönthető. Azért órákon át ebben sem tárolnám a gyereket, de ez már csak az én magánvéleményem.

 

Forrás: byBo Design

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő baba hinta gyerekszoba pihenőszék csecsebecse ülőke gyerekülés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr91998759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása