Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy egész állatkert

2010.05.20. 19:10 felhasznalo

Elad Ozeri, izraeli designer tervezte azokat a székeket, amiket nemrégiben mutatott be az ICFF-en, azaz a Nemzetközi Kortárs Bútorvásáron. A székek mindegyike egy-egy vadállat - konkrétan elefánt vagy zsiráf, ahogy elnézem -, egyetlen darab akrillapból kivágva, majd melegen meghajlítva. Az állatok egyes testrészei - például az elefánt ormánya és a zsiráf nyaka - pedig nem csupán dekorációs elemként jelennek meg, hanem a szerves részei a bútor struktúrájának.

Szerintem igencsak meggyőzően és ügyesen ötvözi a szülők és gyerekek állatok iránti vonzódását és a modern bútorok tualjdonságait. Az X-lábú zsiráf pedig nemcsak helyes, de még vicces is. Ezekkel a székekkel úgy lehet egy egész állatkertet a gyerekszobába varázsolni, hogy az összhatás színes, légies, bohém és mégis harmonikus lesz.

 

Forrás: Designboom

1 komment

Címkék: design gyerek szék gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr482018764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mariann01 2010.05.20. 21:58:05

Nagyon jópofi székek!
süti beállítások módosítása