Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Személyre szabott étkezések

2010.05.28. 09:37 felhasznalo

A legfinomabb ételek titka a személyesség, vagy annak a személye, aki készítette, vagy annak, aki elfogyasztja. A válogatós gyerekeknél olykor meg is feszülhet az ételt készítő alany, akkor sem jár sikerrel. Ám olykor, ha magát a válogatós gyereket tudjuk bevonni, talán csak megeszi, ami elé kerül. Sokszor, sokféle vicces, játékos, cseles, trükkös kiegészítőt mutattunk már étkezésekhez, mert bizony, ezek sem elhanyagolhatók egy rosszevő gyerek esetében.

Most névre szóló, személyesen csak annak a bizonyos gyereknek készült tányérokat és alátétet találtam. Az Alphabet Plates-nél a szülő csak leadja, mi a gyerek képe és neve, kedvenc étele, sportja, ők pedig elkészítik belőle a tökéletesen egyedi étkészletet. Bármilyen nyelvet választhatunk, és ahogy ebből is következik, világszerte szállítanak.

A végeredményeket elnézve azt kell mondanom, egy próbát mindenképp megérnek. De szerintem, ha nem is fogy majd el róla mindig a kitálalt étel, biztos, hogy ezentúl a gyerek erről kér majd enni. Később pedig remek kis emlékké válhat.

A tányérok természetesen BPA-mentes melaninból készültek, az alátétek pedig lamináltak. A tányérokat mosogatógépben is el lehet mosni, az alátéteket meg persze, elég csak leöblíteni. Praktikusak, szépek, mi kell még?

Forrás: Alphabet Plates

1 komment

Címkék: design gyerek konyha szülő ajándék kreativ idea étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr832026456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2010.05.31. 21:32:06

:) az itt nem látható face it-et csináltuk meg sk, öcsém megcsinálta a filet, én meg 700 ftért megrendeltem az egyedi tányéralátéteket :)
magyarul, személyre szabott színekben :)
süti beállítások módosítása