Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cukorkapszula és szivárványjászol

2010.06.02. 18:39 Cyr

A tojáshéj alvásidőre mindenképpen rögzül az apró bébiposzáták fenekén ebben a gömbölyű,  design mózesba oltott kiságyban. A Cascara névre hallgató, kissé ufópisztikus bútordarab a Babycotpodtól, mint egy színes, félbevágott cukorkapszula öleli körül a dedet.

Arra azért nem kötnék nagy összegű fogadásokat, hogy ez a formailag igen meggyőző nyoszolya gátat szabhat a vízszintjelző-effektusnak, de ha már valahova le kell tenni időnként azt az apró ordibátort, egy szavazatot tőlem máris kap ez a kiságy. Még akkor is, ha alkalmanként mózeskosárként hurcolászni kényszerül az ember - tudjuk: a lengetéssel kombinált rázogatás csodákat művel. És - bár ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz - bónuszként tiszteletre méltó karizmot is nyerhetünk.

A Babycotpodnál lelt másik formatervezett altatókészség szintén hibrid darab. A  Metro nevű fekhely egy bölcső és egy kiságy keveréke, ami szerintem egyébként - design ide vagy oda - egy újraértelmezett, szivárványszín jászolra hajaz. Nem lepne meg, ha a bölcső tervezőit is a jászol gondolata inspirálta volna, a színpompás rácsvég viszont szépsége ellenére - vagy éppen azért - döntésre kényszerít: a többi bútor a gyerekszobában számomra ezután kizárólag fehérben képzelhető el...

Forrás: Babycotpod

Szólj hozzá!

Címkék: design alvás baba úton ágy bölcső kiságy mózeskosár

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr761998646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása