Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

LEGO emberkék imádkoznak egy macskáért

2010.06.03. 18:11 zaphodbb

Tudom, kattanjak már le a LEGO-ról, egyszer az is eljön, de most egyre-másra futok bele a szóra márpedig igenis érdemes LEGO-bámulatokba. Lássuk csak, miről is beszélek, mitől estem most épp egyik ámulatból a másikba: elég csak ránézni a képrekre és megvan a magyarázat.

Nem mást láttok alant ugyanis, mint egy fullra LEGO-ból épült templomot, benne LEGO emberkékkel és LEGO oltárral. Épphogy a nap nincs csak LEGO-ból, ami besüt a LEGO ablakon. Hihetetlen, monumentális és elképesztő.

Amy Hughes építette, mint művészeti projektbe kezdett bele 2000-ben, a kiscicája hathatós segítségével. Összesen másfél évébe telt megtervezni, megépíteni aztán lefotózni. A templom Abston városában áll, ami Amy által egy kitalált hely és a LEGO anyagából az ABS-ből ered.

A projekt befejzése után nemsokkal, Amy macskája, aki az építkezés során mindig ott lábatlankodott és LEGO-zott, elhunyt, így Amy az ő emlékének ajánlja a templomot, bár eredetileg nem szánt semmilyen vallásos tartalmat neki.

A linket köszi tapirnak.

Forrás: Abston Church of Christ

1 komment

Címkék: lego művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr802054145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2010.06.03. 19:35:40

Le ne szokj a legóról! Napi két órát duplózok. Néha a gyerek is csatlakozik:) a bontásban.
süti beállítások módosítása