Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Négy funkció egyben

2010.06.08. 14:36 felhasznalo

Azt hittem, hogy funkciók ötvözésében a Taga babakocsiját, a TrioBike-ot vagy a rolleres babakocsit lehetetlenség felülmúlni, de tévedtem. Alaposan. Mert a Zigo Leader még ezeknél is jobb, többet tud, sokoldalúbb, és úgy egyébként is. Az árára meg kíváncsi a kutya, úgysem tudnám megfizetni, álmodozni meg ingyen is lehet.

Mert a Zigo Leadert használhatjuk mezei, sima babakocsiként - két nagyobb gyerek is elfér benne -, vagy jogger kocsiként is. De pár pillanat alatt rácsatlakoztathatjuk a hozzátartozó kerékpárra is, amit egyébként önmagában is tekerhetünk. Úgyhogy lehet vele hosszabb távokra, a természetbe is menni akár, használhatjuk futáshoz, sporthoz, és persze arra is, hogy csak csalinkázunk a partban a kölkökkel, vagy arra, hogy elintézzünk pár bevásárlást.

Egyetlen szépséghibája, hogy csak 3 és 7 sebességes váltóval van felszerelve, ami nem tudom, mennyire elég mondjuk a budai hegyekbe, sík terepen nyilván nem oszt, nem szoroz. Az biztos, hogy egyébként biztonságos a járgány: a gyerekkocsi rész dobtárcsás fékekkel van felszerelve, amelyek még a nedvességet is állják, el van látva ütközés elnyelő zónával is, ha netán sikeresen nekihajtunk valaminek, de persze miért is tennénk.

És persze odabent ötpontos öv vigyázza a gyerekeket, a napfénytető vízálló is egyben, a tetején pedig ott van az az ablak, amin át a szülő rálát a kölkökre. Az ülések huzata levehető és mosható, és a nagyobb gyerekekre gondolva még pár zsebet is felvarrtak a fülkébe, hogy lehessen hova pakolni az inni- és rágcsálnivalót, netán a nagyon fontos kincseket.

A kocsirész lapra csukható, így könnyen tárolható, kis helyen is elfér. És persze a tolókar is állítható, négy fokozatban, így ha csak toljuk, akkor sem fájdul meg a hátunk. Van még rajta egy kézifék is, ami jogger és bringásülés üzemmódban is remek szolgálatot tehet, akár csak egy ki és bepakolás idejére is.

Forrás: Zigo Leader

Szólj hozzá!

Címkék: design sport szülő anya apa praktikus bicikli baba babakocsi úton jármű idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr902065654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása