Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Biciklizz másképp!

2009.07.23. 17:38 zaphodbb

A Taga biciklije egyben babakocsi is, vagy a babakocsi egyben bicikli is. Ki-ki döntse el maga, hogyan szeretne erre a hibrid járműre nézni. A lényeg: ha akarjuk bicikli gyereküléssel, ha pedig úgy van rá szükségünk, akkor babakocsi. Az átalakíthatósága miatt szuper az ötlet, hiszen elbiciklizel a kölökkel a boltba, majd egy mozdulattal, esetleg kettővel, már tolod is befele babakocsiban és még a bringádat se fogja ellopni senki.

A képen csak az egyik lehetséges verziót láthatjuk, különféle kiegészítőkkel lehet ikres, tesós üléseket rászerelni, illetve olyat, ami már nagyobbaknak való, csak győzzük pénztárcával.

 

A "biciklizz mindenhová a kölökkel!" ideológiát hivatott ez a szerkezet terjeszteni, ami még tetszene is egy olyan holland kisvárosban, mint például Zwolle, ahol alapvetően a biciklizésre vannak berendezkedve az emberek, és nem kell a gyerekkel végigszagoltatni a Hungária körút üde, friss levegőjét. De ne legyek már megint illúzióromboló: a 2in1 babakocsi/bicikli impozáns, tetszetős, hatalmas ötlet és persze a nekem-is-kéne kategóriába esik.

Forrás: Taga

4 komment

Címkék: design sport anya apa praktikus bicikli baba babakocsi úton idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr821261996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.07.23. 22:29:36

Ez tényleg nagyon szép és biztos praktikus is! Kipróbálnám :) Különösen az a megoldás tetszik, amikor abban a kis faszerű 'dobozkában' ülnek egymással szemben a gyerkőcök! Meg hogy van rá naptető, rovarháló, ami azért nem hálátlan mondjuk!
Viszont a babakocsiként való tologatás... hááát! Az oldalon az írják, hogy egyes modelleknél 29 kg is lehet + a gyerek súlya :-O De ugye, mi az amit egy Anya nem bír el???

sarosmokaszin 2009.07.25. 21:42:48

Ez annyira nagyszerű ötlet, hogy bánom is, hogy nem én találtam ki. (Bár a szoptatós fotellé alakítható babakocsit azt igenis feltaláltam! :-)) Szóljon gyorsan valaki, ha forgalmazza itthon. Megígértem az Apának, hogyha vesz nekem egyet, akkor csak kerekezve megyek ezentúl mindenhová. Hajrá formás popsijú anyukák, gyerünk triciklizni!

flamke 2009.07.29. 08:49:36

Tiszteletre méltó minden anyuka, aki ezt akár csak az első emeletre felviszi gyalog.Ismerek egy anyukát, aki ugyan ennél kicsit kisebb babakocsit vitt már fel a 4 gyerekkel...Emellett szerintem nagyon jó az ötlet!

fgm 2009.07.30. 10:04:04

Hát én azonnal ráugrottam, ilyen kell nekünk, Hollandiában forgalmazzák is szóval be lehetne rendelni, de kb 600.000.- ft az alapmodell. Szóval ez egyenlőre csak álom, habár annak szép.
süti beállítások módosítása