Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Édes kis csacskaság

2010.06.11. 17:51 Cyr

A Melbourne-ben élő Jodie, miközben még jócskán bébikorú lányát, Charlotte-t nevelgette, két tisztába tétel és szoptatás közt rajtaütésszerűen rákapott a varrogatásra. Apró, színes mobilokat tervez és készít saját kezűleg. Madarak - igen, igen, baglyok is -, elefántok, tündérek és más efféle, kiságy fölé aggatható finom pörgő-forgócákon lógó bébipasztell figurák kerülnek ki szépen sorban a kezei alól.

Az élénk színek bizony nem jutnak sok szerephez nála, épp ezért nem tudom, a mozgáson kívül vajon mennyire inspiratívak ezek az - egyébiránt gyönyörű - mobilok az aprólékok számára. Azt viszont meg kell hagyni, igen kellemesek a felnőtt szemnek. És ugye, elsősorban szülők és más hasonszőrű, nagykorú rokonnépség vásárol tömegesen ilyetén csacskaságokat.

 

Forrás: Jolie Petit Chose

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő baba textil gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr42074626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása