Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pillecukros zsírkréta

2010.06.16. 14:37 zaphodbb

Van egy sejtésem, hogy senki sem úszta meg a saját gyerekkorát zsírkréta evészet nélkül. Ugyehogyugye? Az én gyerekeim is belekóstoltak már, persze, természetesen, bár a kisebbikemre még így négy évesen is figyelni kell, ha zsírkrétát kaparint a kezébe, ez valamiért becsípődött neki, hogy azt körbe kell rágni. Hiába minden, meggyőzhetetlen, hogy az nem azért van, hogy kizsúrozza - ahogy ő a rúzsozást mondja - a száját és közben jó étvággyal elfogyassza.

Most találtam egy neki való krétát, ami összedarált étellel és ételfestékkel készült és állítólag ehető, sőt jó eséllyel finom, mivel olvasztott pillecukorral van összedolgozva, hogy jó állaga legyen. Én konkrétan azért venném csak meg, hogy családilag megkóstoljuk, mert a képeken látható össztevők igencsak étvágygerjesztőek. Vizualizáltam, amint egy vasárnapi ebéd után mindenkinek kiosztok egy-egy zsírkrétát desszertként.

Forrás: Luxirare

1 komment

Címkék: játék gyerek recycle dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr392080249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbiska · http://borokazselyke.blogspot.com/ 2010.06.16. 16:53:47

És így egy életre a gyerek fejébe verhetjük, hogy a zsírkréta az bizony evésre való, és igen finom dolog!!! :)
A banán - kukorica - mogyoró - müzli - pillecukor kombó elég bizarrnak tűnik nekem...
De nagyobb gyerekeknek jó poén lehet!
süti beállítások módosítása