Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

LEGO Foci VB

2010.06.17. 17:39 zaphodbb

Ha már férjeink - na jó, az enyém szerencsére pont nem - odaragadtak a tévé elé focit nézni egy hónapra, akkor épp itt a remek alkalom arra, hogy kirakjam ide, ami a tarsolyomban lapul fociilag. Abszolút férjeknek való néznivaló, sőt építenivaló lenne egy ilyen, javaslom két VB között valami hasonló gigantikus LEGO stadion összedobását, haverekkel és sok sörrel, hogy addig se unatkozzanak.

Egyébiránt persze maga a projekt lenyűgöző és monumentális és nem találok szavakat. A müncheni Allianz Arena élethű másolata és egyszerűen zseniális és tökéletes.

 Forrás: Gizmodo

2 komment

Címkék: design lego művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr132088296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maggomboc 2010.06.22. 12:10:07

Valóban lenyűgöző az alkotás. Egyetlen aprócska korrekció (focirajongó apukának köszönhetően): az Allianz Arena eredetije Münchenben található, Berlinben a leghíresebb az Olympiastadion.
süti beállítások módosítása