Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Variálható babaház

2010.06.18. 15:50 felhasznalo

A MoMa Store mindig elképesztő termékekkel lep meg minket, ezúttal például egy eredeti 50-es évekbeli, amerikai otthon elevenedik meg a szemünk előtt. Természetesen, nem ám az eddig megszokott módon.

Ez a vintázs amerikai álomotthon ugyanis modulokból áll, amelyet a jövő építészei, designerei, belsőépítészei és lakberendezői számtalan variációban állíthatnak össze: ebben a 26 kisebb és nagyobb alkatrész ad nekik teret rendesen.

Egy ilyen játékkal szerintem minden gyerek jobban jár, mint a Barbie-húdekönnyfakasztóanrózsaszín-házakkal. Hogy igazam van-e, azt megnézhetitek a képek alatt látható videón is.

 

 

 

 

Forrás: MoMa Store

Szólj hozzá!

Címkék: retro design játék gyerek praktikus gyerekszoba babaház csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr122087374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása