Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Perludiról még egyszer

2010.06.22. 17:57 Cyr

Felhasznalo kollegina idén tavasszal  már hosszasan értekezett ehelyt a Perludi  ötletes, természetes alapanyagokból készült termékeiről. Nem ismétlem őt - egyrészt, mert még nem klasszikus, másrészt még a végén az orromra koppint -, most  inkább egy új darabot mutatok az általa méltán dicsért, modernizált retróra specializált osztrák cégtől.

Íme tehát a Caspar névre hallgató, állítható magasságú, rétegelt nyírfából készült íróasztal. A Perludi legújabb, gyerekeknek szánt bútordarabja annyira fokozhatatlanul nosztalgikus hangulatot áraszt, hogy ennél múltidézőbb már tényleg nem is lehetne. Óvodáskortól kamaszkorig egyetlen mozdulattal követhető vele a csemete növekedése, mindössze a tömörfából készült, barázdákkal ellátott lábakon kell hozzá megfelelő magasságba állítani a tárolós asztallapot.

A puritán formatervezés, a környezetbarát alapanyag-használat és a praktikum jegyében készült íróasztalért a Perludi ezúttal is jelest érdemel.

 

Forrás: Perludi

Szólj hozzá!

Címkék: retro design gyerek praktikus gyerekszoba íróasztal

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr702101096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása