Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

IKEA ceruzaszék

2010.06.23. 17:51 zaphodbb

Az IKEA hekkelések korát éljük, külön oldal is van erre, bár azért barátságosabb formákkal szoktunk azért találkozni, mint amilyenre az alábbi ceruzarengeteg és szék nászának végeredménye sikeredett.

Jó, tudom, nem annyira gyerekszobába való darab - sőt egyáltalán nem -, ám egyrészt már egyszer beszámoltam egy hasonló székről itt, ahol fakockákat hasznosítottak újra, itt pedig ilyesmi történt szintén, csak ceruzákkal. Judith Delleman több mint 500 IKEA ceruzát használt fel egy régi IKEA szék felújítására.

A szanaszét heverő ceruzacsonkokkal el tudnék képzelni egy itthoni projektet, szerintem egy egész sarokgarnitúrát, fotelestül, mindenestül tudnánk készíteni. Csak tiritarka, mindenféle színekben pompázót.

 

Forrás: Judith Delleman

Szólj hozzá!

Címkék: design művészet szék dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr112104474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása