Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tízezer virág szana-szerteszét

2010.06.23. 14:25 zaphodbb

A múltkor már ideorigamiztam nektek, most is ez teszem egy röpke poszt erejéig. Már csak azért is, mert pont ez a liliom az, amit én is tudok hajtogatni - ez nagy eredmény, tekintve a kézügyességemet -, és ezért is érzem azt, hogy rokonlélekre találtam James Roper designer, festő és mindenféle-művészemberben.

Ugyanis ő követte el a Devotion fedőnevű projekt alatt ezt a 10.000 virágot, amit 3 év alatt hajtogatott össze. Napi átlag 10 virág hajtogatása nem tűnik olyan őrült feladatnak, no de 3 éven keresztül!? A végeredmény lenyűgöző, főleg így, a galéria padlóján elrendezve, különböző kompozíciókban.

Forrás: James Roper

Szólj hozzá!

Címkék: design művészet dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr92080288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása