Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bunkerasztal

2010.06.28. 09:38 zaphodbb

Találkoztunk itt a blogon már bunkeres íróasztallal, ami véget vetett az ablakon kibambulásnak, mert bele lehetett bújni fejjel előre és koncentrálni, no meg fókuszálni arra, amire muszáj. Az alant látható darab is pompásan használható lenne erre is, hogy a kölkök figyelme a tankönyvre koncentrálódjon, ne zavarják meg mindenféle külső ingerek. Ráadásul ez annyiban fejlettebb, mint előző társa, hogy fel-le hajtható, nem fix a bunkerhatás.

Szerintem egy gyerek esetében mondjuk inkább a titkos képregény elrejtésére használnák a felhajtható kupolát, a tanulásra való fókuszálás helyett, én legalábbis gyerekkoromban tuti kihasználtam volna mindenféle huncutságokra, hogy anyuék nem látnak bele a füzetembe/könyvembe.

Forrás: Sophie Kirkpatrick

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal gyerekszoba íróasztal

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr382105697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása