Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Levegős modernizmus

2010.06.30. 14:49 felhasznalo

Melbourne-ben sem fenékig tejfel az élet, jól bizonyítja ezt az az ausztrál házaspár, akik hiába kerestek modern ízlésüknek megfelelő bababútort, kudarcot vallottak. És persze, innen már csak egy aprócska ugrás volt, hogy betömve ezt a piaci rést, létrehozzák saját vállalkozásukat, az Ubabub-ot, csupa-csupa modern bababútorral.

Amelyek mindegyike különösen biztonságos, tartós, környezetbarát anyagokból és eljárással készült, és nem mellesleg részemről azonnali szerelem, mert külsőleg is csodásak. Kedvencem talán a Pod nevű kiságy, melynek formája erősen emlékeztet másik kedvencemre, a Leander kiságyára, azzal a különbséggel, hogy itt rács helyett egy akrillap gondoskodik arról, hogy a gyerek ki ne essen, de lásson mindent, ami körülötte történik.

Ez a kiságy, akárcsak a Nifty sorozat tagjai is, könnyedén átalakíthatók a későbbiek során gyermekággyá, így akár évekig is használhatók. Minden kiságyban állítható a matrac magassága, az akrillaposak esetében pedig dekoratív kivágásokkal teszik még levegősebbé és kényelmesebbé az alvást a baba számára. A Nifty sorozathoz tartozik még egy egyszerű, letisztult vonalú, funkcionális pelenkázóasztal is.

A bútorok mellé a cég még kiegészítőként modern grafikákat is kínál, amelyek igazán megérdemelnének akár egy külön posztot is, addig nézegessétek csak a honlapon.

Forrás: Ubabub

1 komment

Címkék: design gyerek alvás pelenkázás baba öko ágy gyerekszoba kiságy dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr372118940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogiboszi · http://www.bogismink.hu, http://www.bogiekszer.hu 2010.07.27. 16:25:44

én sem találtam..ikeásokat alakítottam át (sima komód+babaágyból lett az ágy+pelenkázó kombó), azóta is csodájára jár mindenki..
de azért ezek ütősek! bármikor lecserélném!
süti beállítások módosítása