Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Világító tejesüveg

2010.07.01. 18:00 Cyr

Tejo Remy nevét első olvasatra röpke kuncogással nyugtáztam, bár az azért nyilvánvaló számomra is, hogy köze nincs az általa megálmodott világítótesthez. A nomen est omen kísértő gondolata azonban nem hagyott nyugodni - Tejó ég! -, tekintve, hogy  a fent említett jeles formatervező szürkéi közt a jelek szerint igen korán fixálódhatott a tej iránti vonzalom. Hogy ezért tulajdon szülőanyja, a szomszéd Riskája, esetleg a multik kínálata tehető-e felelőssé, azt fedje örök homály.

Zárójeles megjegyzés következik, jel nélkül - azt ugyanis, minden belső késztetés ellenére, hivatalból vagyok kénytelen hanyagolni. Már hallom is lelki füleimmel felhasznalo bloggerina ellentmondást nem tűrő megjegyzését, miszerint voksát kizárólag abban az esetben teszi tejforrásként a Jóédesre, amennyiben emlő formájú pilácsot is prezentálok neki ehelyt.

Mindenesetre, csecsemőkori emlékek ide vagy oda, a jeles designer által megalkotott tejesüveg-lámpa zseniálisan egyszerű, még az is lehet, hogy a reklámfotón szereplő baba sem bírta ki nyálcsorgatás nélkül.

Azoknak a gyerekeknek a kedvéért pedig, akik a keveset nem becsülik - tudjuk, nyilván sokhoz szoktatták őket - nem egy, de kilenc tejesüvegből álló fényforrást is kínál az őslényes és méretre vágható székeiről már ismert Droog.

Forrás: Droog

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fény lámpa gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr302110195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása