Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Brontoszékurusz

2010.06.28. 18:27 Cyr

A Droog-karám designerei közül Maartje Steenkamppal már találkozhattatok itt, a Gyerekszobán, több mint két éve. Akkoriban egy méretre vágható gyerekszéket mutatott meg Nektek tőle felhasznalo bloggerina.

Ha pedig már szék,  íme egy másik darab is, ami azonban az előzőnél régebbi eresztés. 1997-ben álmodta meg ugyanis gyerekek számára Richard Hutten formatervező ezt az őslényfazonú, öntött műanyagszéket.

A lekerekített sarkok előnyeit, gondolom, nem kell ecsetelni a csetlő-botló népség után ragtapasszal, félkilós mirelite zöldborsóval és gyógyító puszikkal rohangászó szülőknek. Azt azonban nem igazán értem, miért is volt szükség arra, hogy az ülőalkalmatosság súlya gyakorlatilag egy kisiskoláséval vetekedjen.

Ha csak azért nem, hogy ne pakolódjon félpercenként arrébb ez a design-bútordarab. Meg aztán ekkora állat esetében bizonyára stílszerűbb, ha csupán húzzák-vonják-taszigálják, mint anyóka a répát.

 

Forrás: Droog

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szék gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr962110188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása