Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kenguru Matrjoska

2010.07.13. 18:19 Cyr

Matrjoska babákkal már sokszor és sokféleképpen találkozhattatok itt, a Gyerekszobán. Felhasznalo például a kötött változattal került szorosabb barátságba, majd kisvártatva a Popov családot is billentyűzetére tűzte - bár bevallom, ezeknek a Matrjoskáknak számomra  kicsit Tojás Tóbiásos utóízük volt. 

Zaphodbb olyannyira lelkesedett értük, hogy egész válogatással hódolt az egymásba rakható babák oltárán, mi több, saját kezűleg készíthető változattal is megörvendeztetett bennünket még tavaly tavasszal, hogy aztán - tőle csöppet sem idegen módon - idén valami egészen  állatit is leljen ebben a műfajban.

Én csupán egy fából való, szemlesütött készlettel tudtam hozzájárulni eleddig kettejük rajongásához, illetve a Matrjoska-őrület folyamatos újra- és átértelmezéséhez. Mostanában azonban lépten-nyomon ausztrál gyártókba botlom, így találtam rá a stílszerűen kenguruval keresztezett Matrjoska változatra is.

A nagy baba belsejében helyet foglaló apróságon természetesen nincs már még apróbb jószág tárolására szolgáló zseb, gondolom, igen nagy macera lett volna megalkotni. Ők tehát a fent említettekkel  ellentétben nem nagycsaládos üzemmódban működnek - rendezvényük kizárólag zártkörű -, ám ennek ellenére megkapták tőlem a "Matrjoska" kitüntető címet.

Forrás: Morgan Wills

1 komment

Címkék: design játék gyerek gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662146313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jolikaM · http://nemcsakvarrok.blogspot.com 2010.07.14. 17:33:08

Már egy ideje gyártok én is zsebes matrjoska babákat, de még sosem láttam ilyeneket máshol. Az enyémben viszont 3 baba van. Tényleg macerás megvarrni a kicsit.

Kép itt, ha valakit esetleg érdekel:
www.flickr.com/photos/nemcsakvarrok/
süti beállítások módosítása