Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pelenkázótáska?

2010.07.14. 12:36 zaphodbb

Mindig is idegesítettek a tucat pelenkázótáskák, amiken gyerekes minták voltak, vagy a babakocsival passzoló színűek és mintájúak voltak. Olyan feleslegesnek éreztem igazából, pedig nem azok, mert a bennük rejlő kis rekeszek és alátét meg miegymás mind hasznos és kell a baba ellátásához útközben.

Ezek a táskák viszont annyira több mint pelenkázótáskák, hogy már nem is azok. Vagyis de, mert mindent tud, amit egy pelenkázótáskának tudni kell, de közben nem kell kismacikat viselni a vállunkon mégsem. Sőt, miután megszűnik pelenkázótáska funkciója lenni, máris van egy pompás táskánk, amivel majd a GYES után lehet munkába járni. De jó nekünk.

Forrás: Not Rational

Szólj hozzá!

Címkék: design táska anya pelenkázás baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr342147533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása