Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A Nagy Rumlizabáló Szörny

2010.07.21. 14:35 Cyr

Amióta a porzsák nélkül is használható porszívó van nálunk itthon forgalomban - az előző, általam igencsak utált "behemót állat" hosszú szenvedés után végleg megadta magát - , C. fiam folyamatosan takarítana. Pontosítok: leginkább akkor igyekszik ő is lecsapni a szerkezetre, amikor én szeretnék porszívózni. Ezért aztán enyém a testre csatolt csupasz cső, C. pedig külön kezeli a szívófejet a cső másik végével. Ennek következtében, bár mindketten bőszen szivatjuk a szívandót - ő az apró játékokat, én a poroszlánokat igyekeznék -, jottányit sem haladunk a munkával.

Mindez persze csupán engem zavar, nagyfiam mit sem veszít a lendületből, hiába, no, így halad a nap.

Túl vagyunk már néhány körrel a gyerekporszívó bevetésén is, nem volt jó ötlet.  Ugyanis C., bár még alig fél négy esztendős, úgy gondolta, az csupán dedósoknak való. Azonban előtte még szétszedte összerakhatatlan darabokra, csak ezután tekintette lezártnak az ügyet.

Így aztán tovább kutattam - egyre gyérülő reménnyel - valamiféle megoldás után. Mármint ami nekem IS megoldást jelenthet. A Yanko Design-nál lelt, ipari formatervezői díjat nyert Rumlizabáló Szörny épp egy ilyen készség. Veszélytelen, kézihajtányos, ráadásul még meg is ülhető, ha úgy adódik. Bendőjében reggeltől estig gyűjthetők a gyerekszoba szanaszétségei szülői segédlettel, vagy anélkül. Zseniális szerkezet, arról nem beszélve, hogy igencsak masszívnak tűnik: nem lehet egykönnyen darabokra szedni.

Forrás: Yanko Design

1 komment

Címkék: design játék kiegészítő gyerek praktikus rend házimunka gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr732166123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogiboszi · http://www.bogismink.hu, http://www.bogiekszer.hu 2010.07.27. 16:18:32

bár a kölök még kicsi ehhez, de ide vele de már is!!!
süti beállítások módosítása