Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szuperapu bemutatkozik

2010.08.02. 13:55 szuperapu

A nyári szünetre való tekintettel pár rövid poszttal - és immár nem szereplőként, hanem szerzőként - itt vendégeskedem a Gyerekszobában, javítva az ivararányon, és remélhetőleg nem rontva a színvonalon…

Amit tudni kellene rólam, azt virtuális csomópontként összefoglalja a honlapom (chasar.hu). A névjegykártyámra sem írnék mást, ha lenne, mint ezt az URL-t hiszen virtuális énem webkettes mozgása már időnként nekem is követhetetlen.

A való világban sincs ez másképpen, de ott erős kohéziós erőként két tündérhercegnőm és anyukájuk nem engedi, hogy teljesen szétszórjam önmagamat. Ugyanezen háttér az oka, hogy gyakorló apukaként az internetnek azon része is fölöttébb érdekel, ami jelen blognak is a profilja. Persze talán kicsit másképp válogatok, nem is annyira azért mert férfiként teszem ezt, hanem mert képzőművészként kicsit nálam kijjebb tolódott a tűréshatár. De a lányaim is ezek között a keretek között szocializálódnak, szóval remélem, tetszik majd másoknak is amit ajánlok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr472193245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása