Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 42.

2010.08.03. 17:25 szuperapu

Drake Brodahl amerikai művész és gyakorló apuka akril képei nem csak a gyerekszoba díszei lehetnek. Sőt, ha a finom, ámde ugyanakkor fanyar humorát nézzem, akkor valószínűsíthető, hogy munkáit inkább szánja gyermeklelkű felnőtteknek. Vagy koravén, Cartoon Network-ön szocializált gyerekeknek…

A képek bármelyikét megvásárolhatják a kedves internetező gyerekek, már ha rászánják a 3-400 dollárt. Ami a hazai pénztárcákhoz mérve elég borsosnak hat, de ennyiért keretezve szállítják ki, amellett, hogy tényleg egyedi képzőművészeti termékkel örvendeztetik meg az arra érdemes szemlélődőt.

Brodahl egyébiránt teljesen webkettes művész, blogjában az alkotási folyamatok, friss képek, és kiállítás infók mellett, családi vonatkozású híreket és fotókat is közzétesz a rajongók nagy örömére. Tessék nézelődni, böngészni, rajongani…

Forrás: Drake Brodahl

Szólj hozzá!

Címkék: kép művészet fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr592192953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása