Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Golyócsúszda 2.0

2010.08.06. 10:26 szuperapu

Vannak olyan gyerekjátékok amiket alapvetően a szülők maguknak vesznek. Illetve, hogy finomítsuk a dolgot: maguknak is. Ilyen játék például a golyócsúszda. Eljátszanak vele a gyerekek is, de igazából akkor működik jól ha az apjuk rakja össze a pontosan megtervezett trükkös konstrukciót, persze hosszas próbálgatás után.

A golyócsúszdák legújabb generációs mutációja MegaBlocks - Megnext által (lassan már három éve) piacra dobott iCoaster, amit az Amazonas.com-on akár már 50 dollárért megszerezhetünk. Magunknak, meg a porontyainknak. A szerkezet amellett hogy mágneses kütyüként egész jól ellenáll a gravitációnak és ennek függvényében látványos akciókkal szórakoztatja a családot, még egy iPoddal is kapcsolatba hozható, egyedi zenei aláfestést adva a műsornak. Ez utóbbi szerintem nem más, mint egy marketingfogás, meg magyarázat a névben szereplő „i” betűre.

Sokkal nagyobb vívmány azonban, hogy az alapkészlethez útmutatásként kapásból 10 pályatippet is kapunk, hogy a kevésbé kreatív szülők se induljanak nagy hendikeppel, esetleg a lustábbak és/vagy élhetetlenek ezzel a papírossal áttestálhassák a feladatott a velük egy háztartásban élő kiskorúakra.

2 komment

Címkék: játék gyerek szülő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr562199106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2010.08.06. 12:00:10

:)) Lányom reakciója: Ezt is megcsináljuk? :D

pazzo · http://pazzo.hu 2010.08.08. 07:32:39

Ilyen bonyolult pályát még nem láttam itthon. De azt hiszem, karácsonyra kap ilyesmit a gyermek.÷)
süti beállítások módosítása