Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Saját fürdőszobát minden gyereknek!

2010.08.09. 17:14 zaphodbb

Nálatok van saját fürdőszobája a gyerekeknek? Ha jól sejtem, akkor az esetek kilencven százalékában erre a "nincs" válasz érkezne. Pedig de jó is lehet az, ha a kölkincék birodalmához saját fürdő is tartozik, amiben minden rájuk van méretezve! Az is igaz, hogy akkor két fürdőt kell takarítani, ami meg már nem annyira nagy kaland, de akkor is, még ezt is vállalnám érte.

Főleg az alant látható fürdőért, pedig a sárga-kék összeállítás legtöbbször nem a kedvencem, de ebben az esetben hihetetlen jól fest. Ráadásul még egy pirospont a lekerekítettségéért, egyszerűségéért és letisztultságáért. Egyedüli hibája talán, hogy csak zuhanyzó van benne, az pedig borzasztóság lenne mifelénk, ha a nagy kádas pacsálásokat mellőzniük kéne a kölköknek.

Forrás: DigsDigs

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fürdés fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr572197518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása