Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Firkáld össze a bútorokat!

2010.08.11. 10:26 szuperapu

Tapasztalatból tudom, hogy nincs az a papír és kifestőkönyv mennyiség, ami a gyerekek kreativitását legális keretek között tartaná. Valami veleszületett belső késztetés okán muszáj a tiltott felületeket is kicsit feldobni, a maguk képére formálni, és így esnek áldozatául a szorgos gyermekkezeknek a falak, a könyvek és a bútorok. Persze lehet, hogy ez nem baj, sőt van, hogy hozzáadott értékként valami többé válik a firka által elsőnek megrongáltnak látott tárgy.

Így gondolta a Sea of Shoe blog szerzője és az anyukája, miután megláttak egy szófát az ausztrál Vouge magazinban, és egy jótékonyság megmozdulás keretében filctollal felfegyverkezett gyerekek támadásának tettek ki egy karosszéket. Majd azt elárverezték. A képeket elnézve biztosan szép összeget zsebeltek be érte.

Kis utómunkálattal tartósítható is a huzat, de akár a gyerekek rajzkészségéhez igazodva lehet pár évente aktualizálni is. Mindenesetre a nagyi régi kárpitozott bútorait így is fel lehet újítani, és máris könnyebb integrálni otthonunk modern közegébe!

Forrás: Sea of Shoes

Szólj hozzá!

Címkék: szék fotel kanapé sk dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222203521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása