Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tornaterem a gyerekszobában

2010.08.17. 10:16 zaphodbb

Hallottatok már tornaterem padlójából készült bútorokról? Ugyehogy nem. Soren Rose designer nosztalgikus hangulatba kerülve, életének egy jóval egyszerűbb időszakát - amikor még egyéb dolgunk sem volt, mint az órákon vihogni és koptatni tornaórán a parkettát - kívánta felidézni, amikor kiötlötte a tornatermi padlóból készült bútorokat.

Az első kollekció valóban és tényleg egy gimnáziumi tornaterem parkettájának felhasználásával készült, az eredeti felfestéseket díszítőelemként meghagyva. Ez persze csak egy limitált szériás kiadás volt, most már, a tömeges gyártásra dán tölgyfából készülnek a bútorok, de a tornatermi design megmaradt, ezzel idézve fel az iskolai miliőt a gyerekszobában.

Forrás: Gymnasium

3 komment

Címkék: design iskola szekrény dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr492223295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jet set 2010.08.17. 23:40:47

Ronda.
Remélem, ennek ellenére jó drága.

jet set 2010.08.17. 23:40:48

Ronda.
Remélem, ennek ellenére jó drága.

V.A. 2010.08.18. 07:00:07

Ízléstelen. Ezért valaki fizet?
süti beállítások módosítása