Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Autóságyat az IKEA-ból!

2010.08.18. 09:47 felhasznalo

Nem, szerencsére még nem süllyedt nagy riválisa szintjére a svéd áruházlánc, hogy mindenféle órettenet - például versenyautó formájú - ágyakkal bombázza a gyermeküket kényeztetni vágyó szülőket. Ám mégis lehet a járműrajongó kisfickóknak autós ágyuk az IKEA kínálatából, ha a kedves szülők hajlandóak némi barkácsolásra.

Mert bizony itt ismét egy hackelt IKEA termékről van szó. Méghozzá egy szimpla Vikare ágy átalakításáról, amihez pusztán minimális kézügyesség és igazán csak pár óra - mit óra, perc! - szükséges. Az eredmény viszont igencsak esztétikus, ha fiam lenne, bizisten magam is belevágnék.

Nem is kell más ehhez a remek kis Vikare Jeep-hez, mint egy sniccer, fekete öntapadós fólia, körző és vonalzó. Meg non plus ultraként egy rendszám a gyerek nevével. További előnye a dolognak, hogy később kb. ugyanúgy öt perc alatt leszedhető az ágyról, ha a gyerek már kinőtt az autó-őrületből.

Forrás: IKEA Hacker

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő alvás ikea kreativ idea fiú ágy gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr952228116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása