Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cukros-idegenek

2010.08.24. 09:31 felhasznalo

A gyerekkoromat végigkísérte az Alien-láz, apám odavolt a filmekért, én eleinte nem annyira, de aztán néhány lázálmas éjszaka után nagyobb koromban mégis beleszerettem a történetbe. Kedvenc, Giger fantáziájából testet öltött szörnyünkbe már kevésbé, azért mégsem annyira szívmelengető egy savtól csöpögő, két állkapoccsal rendelkező parazita-ragadozó gondolata.

Ám Giger szörnye annyira megragadta mások fantáziáját is, hogy nemcsak a filmvásznon láthatjuk már azt a jellegzetes, hosszúkás, hátrahajló, páncélos koponyát, hanem számtalan egyéb, hétköznapi tárgyon is. Esetünkben egy PEZ-cukorka adagolón Peter "Rat D" Davidson jóvoltából, ami elég vicces társítás.

Mert hát eddig nem azt szoktuk meg, hogy az idegen szájából egy finom szőlőcukorka furakszik elő...

Forrás: Toycutter

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr892238068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása