Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy kupac világító szemét

2010.08.31. 14:22 zaphodbb

Meg kell újfent állapítanom, hogy egy kupac szemétrevalónak ítélt cuccból is lehet művészeti remek. Persze szó sincs arról, hogy Stuart Haygarth tényleg kukázta volna a lámpához a hozzávalókat, sőt, évekig gyűjtögette a főleg műanyagból készült, apró, átlátszó tárgyakat művéhez, mely leírása szerint még nem teljes, a gyűjtés és kiegészítés folyamatban van állandóan.

A rendezetlenség formába öltéséről nekem pont egy kamasz lelkivilága jut eszembe, így - még akkor is, ha a művésznek nem ez volt vele a szándéka - nagyon is el tudom képzelni egy kamasz szobájában.

Forrás: Stuart Haygarth

2 komment

Címkék: design fény művészet lámpa kamasz gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr892256538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2010.09.01. 14:15:59

mintha damilon lógnának. de miről?

fotoriporter 2010.09.01. 17:06:43

en spec a sajat lakasomba is el tudom kepzelni ezt a lampat siman. pedig hol vannak mar a kamasz evek :D
süti beállítások módosítása