Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

ToiToi kicsit másképp

2010.09.02. 09:59 felhasznalo

Íme, a mobilvécé egy változata, kifejezetten gyerekeknek, kicsit másképp, mint ahogy azt a Szigeten megszokhattuk. Ezekben ugyanis igazából nincs is vécé, de be lehet cigőlni a bilit, ha a gyerekre rájön a szükség, és némi elvonulás is kell a sikerhez. Hiszen van, akinek egyedül nem megy, és van, akinek csakis úgy.

A félrevonulást biztosító fülkék 100 százalékban újra hasznosítható kartonból és festékkel készülnek, belül pedig némi szórakozást nyújtó grafikával segítik a kicsik elmélyülését aktuális tevékenységükben. Hogy egy lakásban mennyi értelme van, azt nem firtatnám, de egyéb helyeken lenne létjogosultsága...

Forrás: Ma Cacabane

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek bili kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222263139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsika 2010.09.02. 12:18:29

hát azért elgondolom, hogy becsapom a kocsi hátuljába, esetleg a hátamra kötözöm, hogy az erdőben nehogy megzavarja valami a szükségét végző gyerekemet :DDD
süti beállítások módosítása