Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 46.

2010.09.06. 14:26 felhasznalo

Mivel dekoráljuk akkor a gyerekszoba falát, ha az egyik szülő megrögzött Micimackó, a másik pedig kellőképpen elszállt Star Wars rajongó? Na, és ha a gyerekben ötvöződik a két történet imádata? Szerencsére van megoldás!

Hála James Hance-nek, aki a két, egymástól egyébként meglehetősen távol eső világot ötvözte egymással. Rajzain Róbert Gida helyett az ifjú Han Solo döcögteti - no, nem Micimackó, hanem - a plüss Chewie fejét. És Füles alakjában ez alkalommal nem egy szamár, hanem egy apró birodalmi lépegető lett farkavesztett, csüggedt figura.

Malacka helyett pedig R2D2 kísérgeti hűségesen wookiee barátját körbe-körbe a Százholdas Pagonyban, és vele száll fel a Halálcsillag léggömbbel is a méhek, pontosabban az apró birodalmi vadászhajók fészkéhez - de gondolom, nem mézre vágyakoznak...

Tüneményesen sikerült alaposan megkavarni a két történetet és adaptálni egymáshoz a figurákat. Simán kipakolnám a már majdnem kamaszgyerekem szobájába is, és szerintem, nemhogy szava nem lenne ellene, de kifejezetten jókat mosolyogna a képeken.

Forrás: James Hance

2 komment

Címkék: kép gyerek művészet fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr252272211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énbagoly 2010.09.07. 07:20:52

Hát, ezek nagyon aranyosak. :)
Csak még a szülő elmagyarázza a gyereknek, hogy miért változott meg így Micimackó... :)

pazzo · http://pazzo.hu 2010.09.07. 07:49:17

Kiscsaj szerencsére nem ismeri annyira a Micimackót. Ezért is tetszenek neki ezek a képek.÷)
süti beállítások módosítása