Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kicsinyített játékok

2010.09.07. 17:34 szuperapu

Itt van az ősz, itt van újra… És ezzel együtt esős napok köszöntenek ránk, ami a szabadtéri tevékenységek terét jelentősen leszűkítik. Szóval a négy fal között kell kreatívan megoldanunk a csemetéink és a magunk szórakoztatását. Ezt megtehetjük eredetileg is beltérire szánt játékok alkalmazásával, vagy ha nagyon merészek vagyunk importálhatjuk a kinti eszközöket. Ismerek olyat, aki a homokozót telepített egy harmadik emeleti panellakásba, de most ne menjünk ennyire messzire…

Vegyük például a lakótelepnél maradva a játszóterek állandó és örök darabját, a pingpongasztalt! (Persze nem betonkivitelben.) Tobias Franzel ötlete bár nem méretarányos, de helytakarékosság és multifunkcionalitás terén kétségkívül verhetetlen. Használat után nem kell elpakolni és ajtóként tökéletesen és teljeskörűen használható.

De ha nem akarunk barkácsolni, és a helyszűke is behatárolja a lehetőségeinket még mindig berendezhetünk egy kisebbfajta liliputi játéktermet magunknak. Cirka 140 dollárból nem csak pingpongasztalunk hanem léghokink és csocsónk is lehet, természetesen kicsinyített kivitelben. (Vagy marad a Wii.)

Forrás: Tobias Fraenzel

1 komment

Címkék: design játék sport gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr282275604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CTamás · http://www.joegeszseget.hu/ 2010.09.07. 23:35:28

Ez az ajtó-pin-pong asztal hatalmas dolog!
Főleg, ha valaki panelban lakik és folyamatosan lepotyog a laszti! :)
Mindegy, *5-öst adnák!
süti beállítások módosítása