Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Íróasztal remixelve

2010.09.08. 14:34 felhasznalo

Gesa Hansen, az ifjú német tervezőnek úgymond vérében van a bútorgyártás, hiszen abba a családba született, amely a Hans Hansen bútorgyárat birtokolja. Miután végzett a weimar-i Bauhaus Egyetemen, megalapította saját márkáját, a The Hansen Family-t. Munkásságát csupa egyszerű, de praktikus fabútor alkotja, amelyek klasszikus desingja Gesa skandináv gyökereit idézik, de tökéletesen kielégítik a mai kor igényeit is.

A Remix íróasztal a klasszikus Davenport asztal újragondolása, amelyet a régi családi cég számára készített. Elegáns, nagyvonalú, modern, színes, méltán nyerte el a reddot díját 2010-ben. Szívesen elfogadnám magam is, hogy legyen hol írni ezeket a posztokat. De jó lenne a gyereknek is, egye fene, talán szívesebben tartana rendet rajta.

Forrás: Gesa Hansen

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek iskola kamasz gyerekszoba íróasztal csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr672274030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása