Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cseppek Öröme

2010.09.10. 14:24 zaphodbb

A 20 éves Gézengúz Alapítvány “Cseppek Öröme” címmel, immár harmadik alkalommal fotópályázatot indít a gyermeki fejlődés örömteli pillanatairól. A pályázat fő célja az, hogy a koraszülöttek és a születési sérültek élethelyzetéről alkotott elképzelések esetében társadalmi szinten szemléletváltás történjen.

Egyúttal arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a fejlődés egy sérült gyermek számára is tartogathat örömteli lehetőségeket, és hogy a különböző problémákkal született és az egészséges gyermekek életében sokkal több az azonosság, mint a különbség. Erre jó bizonyíték például a gyermeki öröm fotókon való ábrázolása.

Fotóalanyok, a fotó témája:

  • Elsősorban a 0-8 év közötti életkorú gyermekek, valamilyen örömteli élethelyzetben.
  • A pályázat keretein belül külön lehetőséget adunk a “Cseppek Öröme” szlogen szimbolikájának is, ezért a természet örömteli pillanatait is szeretnénk megmutatni.

Pályázati kategóriák a pályázók korcsoportjai szerint:

  • 16 év alatti pályázók
  • 16 év feletti amatőrök
  • Hivatásos fotósok

A pályázati határidők, illetve a lebonyolítás ütemterve:

A pályázat indulása: 2010. szeptember 1.

Pályázati anyagok beérkezésének határideje: 2010. október 15. 24 óráig.

SMS és Facebook szavazás: 2010. november 2. 00 órától 2010. november 30. 24 óráig.

Eredményhirdetés a honlapon: 2010. december 6. 18 óra.

Az SMS és a Facebook kampányhoz az előzsűrizett képek az Alapítvány fotópályázati weboldalán és Facebook oldalán, valamint egy kiállítás keretében tekinthetők meg a WestEnd City Centerben.

A díjátadó ünnepélyes keretek között, a 20. születésnaphoz kapcsolódó rendezvények keretein belül történik. 

A pályaművek beküldésének módja:

  • A pályázati képeket digitális formában a fotopalyazat@gezenguz.hu e-mail címre várják.
  •  Színes vagy fekete-fehér kép küldése egyaránt lehetséges, JPG vagy JPEG formátumban úgy, hogy a kép rövidebb oldala legalább 1024 pixel hosszúságú legyen.
  • A képekhez mellékelni kell a “Jelentkezési lapot”, amelyet a pályázat weboldalán, a http://www.gezenguz.hu/fotopalyazat/palyazat.php oldalról lehet letölteni.

További információ: Gézengúz Alapítvány

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek pályázat művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222285940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása