Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Majmot alá!

2010.09.13. 19:41 Cyr

A hintalovak számtalan variációját sorakoztatták fel már többen és több körrel, volt köztük sok nagyon ló, de a kevésbé állatok sem mutattak rosszul. Majommal és elefánttal azonban még nem volt dolgom eleddig ebben a kategóriában.

Pedig micsoda megkönnyebbülés, hogy míg az egyszeri szülő csak áll és vár a csodára, a Manny & Simon bezzeg minden erejével igyekszik kitölteni  ezt a hatalmas rést a piacon. Hogy mekkora sikerrel, az persze kevéssé megjósolható, a kaliforniai Yaskil nővérek azonban designeri minőségükben mindent megtesznek az össznépi ováció bezsebelése érdekében.

Mindeközben természetesen a környezetet is óvják-féltik, hovatovább nem restellnek újrahasznosított fából, egyedileg készíttetni teljes állatseregletüket - ezúttal Julie Knapp-ra bízva a piszkos munkát. Íme:

Forrás: Manny & Simon

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek hinta hintaló dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222292610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása