Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szereld meg!

2010.09.14. 15:47 szuperapu

A szerszámkészletre hajazó evőeszközökhöz megtaláltam az ideális étket! Száraztészta. Csavar, anya, tipli alakúak, mégpedig stílszerű csomagolásban, kis műanyag szerszámtáskában. A gyártó és forgalmazó, Deli Garage burgenlandi cég elmondása szerint, a forma egyáltalán nem öncélú, a kialakításnál gondoltak arra is, hogy főzés során a tészta egyenletesen főjön meg, és a kis cellák a lehető leghatékonyabbak legyenek a szószokkal létrejövő kölcsönhatások során.

A csomagolás - ami a Korefe munkája - különösen hatékonnyá teszi a tökéletes technicista illuziót, és nem mellékesen az online megrendelést és a postázás viszontagságait is ügyesen kivédi. Szóval lehet rendelni, vizet forralni, és szervírozni az ezermesterlelkű, de a táplálkozás terén nem túl szorgalmas porontyunknak.

Forrás: Deli Garage

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha idea étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr422292376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása