Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyerekvárium

2010.09.15. 16:28 Cyr

Bár jócskán több kellett hozzá negyven napnál, végre-valahára eljött az idő, hogy egyik kedves olvasónk, Kislétra javaslatára újfent szemezgessünk a Bobles - igaz, ezúttal tavalyi évjáratú - kreálmányaiból. Jó két esztendeje már, hogy  Noé és az ő bárkája ihlette habtapi-játékról ollóztunk néhány kedvcsináló fotót. Most az özöntől kissé eltávolodva, ámde még mindig a víznél maradva, ugyancsak habtapiból készült gyerekváriumot mutatunk Nektek.

A búvárharangra hajazó, stilizált halszemű sátor könnyedén összepattintható, tova- és arrébbcipelhető még gyerekkezek által is. Hogy lakásban vízre bocsátható-e, arra alapjáraton nem esküdnék, hacsak nem hord a Föld a hátán olyan elvetemült szülőt, aki a nemes cél érdekében nem habozna nagyobbra cserélni a fürdőkádat.

 

Forrás: Bobles

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek fürdés játszóház fürdőszoba gyerekszoba dekor kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr272168994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása