Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csűrd, csavard, hencseregj!

2010.09.20. 08:18 felhasznalo

Bár szófának titulálják, nincsen lába, és szerintem inkább egy babzsákra emlékeztet az olasz illetőségű Oradaria Design ötletes terméke. A Blandito belsejében nincsenek kemény, merevítő elemek, csakis puha habszivacs, amit néhány igazán ötletes kiegészítéssel, és némi csűréssel-csavarással egy sor formációban vethetünk be az otthonunkban. Szerintem főleg a gyerekszobában, bár a fiatalok között is biztos hamar népszerűvé válhatna.

Lehet benne például aludni, kisasztalként rajta olvasni, ülni, hencseregni, hintázni és ugrálni. És persze játszani benne, rajta, vele sokat, hiszen a variációknak ez esetben az én csökött fantáziám szabott csak határt.

Forrás: Oradaria Design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek alvás praktikus kreativ idea textil gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr192304301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása