Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 50.

2010.09.21. 12:23 szuperapu

Mathieu Leyssenne francia illusztrátor, miután elég korán ismeretséget kötött a digitális képalkotással és azt mesterfokra fejlesztette, egy ideig a játékiparban kereste meg a napi betevőre valót. Amíg ebből a kívülállónak csupa szórakozásnak látszó mókuskerékből kiszállva, nem döntött az önállóság mellett, hogy továbbra is pixelekben gondolkodva, Ani néven hozza létre csodálatos illusztrációit. Sokak nagy örömére.

Én is régóta mondogatom, hogy a számítógép megfelelő programokkal és perifériákkal megtámogatva is ugyanolyan eszköz, mint a legfinomabb kézzel készített ecset, vagy otthon kotyvasztott tojástempera, de most itt van a mindenki számára nyilvánvaló bizonyíték. Már ami a végeredményt illeti. Photoshop-pal (és Painter-rel) nem csak a közösségi oldalakra feltöltött - olykor vicces, de leginkább borzalmas - montázsokat lehet csinálni, hanem ilyen virtuóz és impresszív festményeket is.

De persze nem csak forma, hanem a tartalom is fontos. Ani képei végtelenül ötletesek, részletgazdagok, legtöbbször viccesek is. Meseszerűek, de plasztikusak a karakterek, minden mozog és úgy színes, hogy közben nem tarka. Látszik, hogy fiatal kora ellenére óriási a tapasztalata, és ezt nem habozik kihasználni.

Ami meg a Kisherceg parafrázisát illeti, arra nem találok szavakat… Egyszerűen zseniális!

Forrás: Aniii

1 komment

Címkék: kép gyerek művészet fal dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr242309429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása