Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Szürke marhával

2010.09.23. 08:11 felhasznalo

A szürke is lehet színes, otthonos és vidám, igenis, helye lehet a gyerekszoba falain is, példának okáért. Erre jó példa Zoey szobája, amit szülei saját kezűleg kiviteleztek, ahogy a házuk többi részét is maguk újítgatták fel, és ha egyszer ugye elkap a gépszíj... Céljuk az volt, hogy modern, kreatív, színes, és egy kicsit mókás, vagány szobát kapjon drága szemefényük.

A kiindulási alap egy fűzöld szoba volt, ami ez esetben talán nem lett volna túl szerencsés színválasztás, mert enyhén szólva is alaposan összenyomta az amúgy sem nagy teret. Egy jól megválasztott szürke festékkel tüntették el a fűtengert, és a szoba padlójára is szürke szőnyegpadló került - mondjuk, utóbbi szerintem nem gyerekszobába való, mert ideális terep poratka tenyésztésre, bár kétségtelen, hogy legalább a hidegtől véd valamelyest.

A komód az ötvenes évekből származik, egy régiségboltban találtak rá, de aztán ez a bútordarab is lett a kiindulási alap a szoba további tervezgetésénél. A komód után a mázlista anya egy garázsvásáron talált rá a felette látható napsugaras, madaras faldíszre, amelyet potom összegért vihetett haza, hogy sárgára fújhassa.

Mert ekkor már megszületett a színkombináció ötlete is: legyen a szoba szürke-sárga-fehér és - mivel kislány lesz a lakója - pink. A szoba tematikája egyértelműen állatos - erre  utal a falidísz, a lámpa, és másik kedvenc részletem, a bekeretezett háziállat képek.

Használnátok szürkét a gyerekszobában?

Forrás: Ohdeedoh 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő anya apa baba gyerekszoba sk stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr92299470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása