Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kerekes ló

2010.09.24. 19:52 szuperapu

A kerékpár drótszamár elnevezését minden kedves internetező gyerek hallotta már, ugye? Na, innen már csak egy kicsike, de fölöttébb logikus lépés, hogy a bicikli lóvá nemesedjen. Bár Eungi Kim nem e nyelvi transzmutáció mentén gondolkodott, de az általa tervezett kerékpáros kiegészítőkkel, a Horsey-val bárki paripává varázsolhatja kétkerekűjét.

A lósziluett fából készült és a csomagban található csavaros pántokkal bárki egyszerűen felapplikálhatja az elemeket, amiben egy csatolt kézikönyv is segíti. Ezután már nemcsak egy trendi közlekedési eszköz birtokosai, hanem egy mesebeli háziállat tulajdonosai is lehetünk, magunk és a minket szemlélő járókelők nagy-nagy örömére.

Forrás: Designboom

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő kreativ úton jármű dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr52317256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása