Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Húzd a kutyát - vagy a macskát!

2010.09.29. 08:17 felhasznalo

Egyik kedvenc online magazinom, az LMNOP megbízásából készültek az alábbi képeken látható gyerekjátékok, amelyek engem erősen emlékeztetnek gyerekkorom kedvenc két játékára, a bugyikék, vízfejű cicamicára és a piros, kissé áramvonalasra lapított, forgószemű kutyusra, akiket az öcsémmel órákon át tudtunk húzogatni a nagyi kertjében. Meg a házában. Kvázi bárhol.

Ez a két házikedvenc a hetvenes évek akkori divatja szerint műanyagból készült, szerintem még ma is ott kornyadoznak valamelyik szeméttelepen, gyakorlatilag semmit sem változva - talán csak fakultak valamennyit a naptól -, ám a házilag elkészíthető, húzható cica és kutya sima cipősdobozként kezdték karrierjüket. És így igazán környezettudatos és újrahasznosított játékoknak nevezhetők - ha tartósnak nem is feltétlenül.

Ám az az előnyük mindenképp számottevő, hogy a doboztestbe mindenféle kincseket lehet pakolni, aztán azokat körbe-körbe lehet huzigálni a lakásban. Szigorúan. Mert hacsak le nem fóliázzuk a dobozt, a kerti mindenféle szmötyi hamarost tönkrevághatja a játékot.

Joel, a lelkes apuka egyébként igencsak gazdag fantáziával rendelkezik, erről bárki megbizonyosodhat a blogját átnyálazva, illetve ha megnézi a nálunk is publikált golyópályáját. A cica és a kutya elkészítési útmutatóját és sablonját pedig bárki letöltheti ingyen és bérmentve az LMNOP oldaláról, a legutóbbi számból.

Forrás: Made by Joel

1 komment

Címkék: játék gyerek szülő apa kreativ idea öko pakolás recycle sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr962324419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása