Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ínycsiklandó szappanok

2010.10.01. 12:15 szuperapu

Gyerekkoromban sokszor hallottam a mondást: - Nem rossz gyerek ez, nem eszi a szappant!

Mondanom se kell, nem igazán értettem a dolgot, főleg, hogy a szocializmus nem kényeztetett el minket az étvágygerjesztő piperecikkek terén. Sem. De most, hogy a piacgazdaság és az internet folyamatosan üríti lábunk elé bőségszaruját, megnyílt a lehetőség a gyerekek előtt, hogy gondolkodás nélkül harapjanak bele a szappanba.

Nekünk is van otthon csokoládé illatú kézműves szappanunk, de a Soapy Love cukrászipari termékeket mintázó tisztálkodó szerei mellett az kimondottan gusztustalannak hat. Persze, én amondó vagyok, hogy mintha kicsit ama bizonyos ló másik oldalán lennénk ezekkel a jégkrém, nyalóka és süti formájú szappanokkal. Szépek, de mi van, ha tényleg megkóstolja a gyerek??

Forrás: Soapy Love

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek fürdés fürdőszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr252331476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolibri19 2011.02.13. 22:28:08

Az a gyerek aki megkóstolná, az még nem egyedül fürdik és így elkerülhető ez a hiba. Amelyik meg már egyedül fürdik az elég nagy ahhoz, hogy eszébe se jusson. :)

Leriel 2011.02.14. 14:38:20

Én a múltkor a Westendben egy standnál álltam meg, és rákérdeztem a kirakott árura, hogy milyen ízű? Az eladóhölgy válaszolt: szappan. Pedig nagyon finomnak tűntek... (Hozzátartozik, hogy rögtön mellette áll az óriásnyalókás stand.)
süti beállítások módosítása