Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyapjas jószágok

2010.10.04. 11:57 szuperapu

A nagylány az iskolában kézműves órán többek közt a nemezeléssel is ismerkedik. Ami nem rossz dolog, főleg, hogy már régen meghaladta a technika a hagyományőrző ruházati kiegészítők mímelését. A gyapjú különböző technikájú tömörítésének révén a legkülönbözőbb használati tárgyakat lehet létrehozni: díszeket, ékszereket, játékokat.

Olyan játékokat, mint például Victor Dubrovsky teremtményei. Amik a felhasznált anyagnak köszönhetően annak ellenére élethűek, hogy a formájuk meseszerűvé van redukálva. És ebben a mesebeli faunában szinte mindenki megtalálhatja a kedvenc állatát. Én a macskába szerettem bele, zaphodbb kollegina pedig természetesen a baglyot nézte ki magának…

Honlapján nemcsak az elkészült játékok több mint részletes fotódokumentációját tárja a kedves internetező gyerekek elé, hanem az elkészítés mibenlétét is részletesen ismerteteti. Mi több, tippeket ad és trükköket árul el úgy az anyagok, mint az eszközök tekintetében, és elmeséli a tapasztalatait. És ez utóbbiból nem kevés lehet neki, a termés mennyiségét elnézve…

Aki kedvet kapott, vagy esetleg már maga is csinált hasonlót, az ne habozzon, küldje el nekünk a munkáiról készült fotókat, és mi az „Alkot az olvasó” rovatban közzétesszük.

Forrás: chushka.com

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek kreativ textil gyerekszoba sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr512336760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása