Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játékból lámpa

2010.10.11. 19:24 zaphodbb

Mihez kezdjünk a gyerek megunt/sérült játékaival? Én, személy szerint, mondjuk kidobnám őket. De másoknak azért vannak ötleteik: például dinót vagy szobrokat építenek belőle. Hasonlóképpen gondolkozik Ryan McElhinney designer is, aki jópár játékot összegyűjtve - a babáktól az autókig, igen széles skálán mozogva - képzőművészeti, de mégis funkcionális alkotássá gyúrta át azokat. Lámpák és tükrök lettek arany és fekete színekben pompázva a játékokból.

Nevezhetnénk az ilyet az újrahasznosítás művészetének is, de persze ez csak akkor lenne igaz, ha tényleg kidobásra szánt játékok lennének beépítve az alkotásokba. Így azonban inkább érdekesnek, mint szépnek mondható tárgyakat hozott létre belőlük, amik annyi játékfigurát tartalmaznak, hogy órákig lehetne bogarászni mi mindenből vannak összerakva.

Forrás: Ryan McElhinney

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő művészet lámpa öko recycle dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr582358322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása