Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szuperhőst a szájba

2010.10.13. 16:29 zaphodbb

Olyan nincs, hogy egy gyerek mindenevő legyen, ne válogasson és boldog mosollyal az arcán üljön az asztalhoz minden alkalommal. Vagy van, csak én még nem találkoztam ilyen sikergyerekkel. Az enyémek például jó evőnek számítanak, viszonylag ritkán van problémázás az étkezések körül, bár ezt leginkább annak tulajdonítom, hogy azt főzök a békesség kedvéért, amit tutifix, hogy megesznek és szeretnek, de még így is vannak konfliktusok a nem-eszem-meg-anyaaa témakörben.

A trükközések elkerülhetetlennek látszanak, nem mindegy, milyen tányér és milyen kanál az, amivel megpróbáljuk a gyerekeket rávenni, hogy egyenek. Volt itt már  többféle repülőgépes kanáltól kezdve mindenféle ötlet, amivel több kedvet lehet csinálni a kölkincéknek az evéshez, most épp egy szuperhősöst találtam, szigorúan kisfiúknak. Esetleg fiúsabb lelkű kislányoknak, persze. Ezeknek a figurás étkészleteknek egyetlen veszélye van: könnyen játékba fordulhat az evés. Bár akkor legalább nincs hiszti az étel miatt, csak épp üres marad az a pocak.

 

Forrás: World Wide Fred

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr442230136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása