Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Biztonságos borostyán

2010.10.19. 08:01 felhasznalo

Nem esküszöm meg rá ugyan, hogy két percnél tovább tudhatnánk jó helyen ezzel a biciklilánccal a kétkerekű paripát, de az biztos, hogy ötletes és szépséges, olyan, amit simán megvennék a gyereknek. Meg magamnak. Persze, ártól függően.

Az Olaszországban élő és dolgozó, de japán származású Sono Mocci borostyán-biciklilánca - aminek kistesója a rózsa-változat - nemcsak nekem tetszik, de a szakmai zsűri is olyan jónak látta, hogy idén, a szöuli Cycle Design pályázat keretein belül bronzéremmel tüntették ki.

Az ilyen ötletek láttán érzem úgy, nagyon naivan, hogy talán még nem teljesen elveszett hely ez a világ. Most vagy lökött, vagy menthetetlenül romantikus vagyok, vagy mindkettő egyszerre.

Forrás: Sono Mocci

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság gyerek szülő bicikli úton jármű csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr12372759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása