Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Para-plüssök

2010.10.22. 08:11 szuperapu

Valószínűleg a háztartásunkban fellelhető óriási mennyiségű, jórészt hagyományosnak mondható plüssjátékok okozta traumákat kompenzálom azzal, hogy olyan sokat foglalkozom a világhálón, és az e kategóriában található alternatív mondanivalójú, vagy megjelenésű darabokkal. És most nem öncélúan analizálom magamat, hanem mert ezúttal teljesen logikusan adja magát pszichológiai felvezetés…

Kedves internetező gyerekek, van szerencsém bemutatni a Para-plüssöket!

Dolly a bárány, egy báránybőrbe bújt farkas, egy bizonytalan identitású egyed, akiből néha előbújik a benne szunnyadó elnyomott bensője. Főleg ha erre egy cipzárral meg némi kézimunkával rásegítünk.

Dub, a teknős, depressziós. Az érzés, hogy a világ elrohan mellette, annyira nyomasztja, hogy még a páncélját is tehernek érzi. Persze, ha különválasztjuk tőle, akkor sem derül fel a tekintete, de egy próbát megér.

Lilo, a víziló, nem elég, hogy kommunikációs problémákkal küzd, még a beteges puzzle mániájának stressz-kudarc spiráljából sem tud kitörni.

Kroko, a krokodil egyszerűen csak túlérzékeny. De az emiatt jelentkező szorongásos neurózis következtében fellépő hallucinációs felfogás tünetei már nem a gyerekjáték kategóriájába tartoznak. Pedig ő csak egy plüss hüllő…

Forrás: Parapluesch

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek kreativ idea textil gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr92382930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása