Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hozok fagyit!

2010.10.26. 08:11 felhasznalo

Disznóság részünkről generalizálni, mert igenis vannak olyan apukák, akik remekül boldogulnak a csemetéikkel, de azért tény: egy fickónak általában nehezebben meg a figyelem megosztása, mint a nőknek. Persze, a kölkök meg roppant rugalmasak, és kibírnak egy csomó hülyeséget, amiről talán jobb is, ha mi nem is tudunk.

A következő videót pusztán azért teszem fel, mert jót röhögtem rajta: mi történhet akkor, ha anya elmegy fagyiért, és apára hagyja a két gyereket a játszótéren? Vajon valóban biztonságos terep az a tér, avagy nonstop az utódok életére tör minden hülye játékszer? Enjoy.

Forrás: Youtube

2 komment

Címkék: biztonság gyerek szülő anya apa játszótér

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr822396345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2010.10.26. 09:11:42

Az, hogy a nőknek könnyebben menne a figyelemmegosztás, nem több, mint egy legenda. Tovább megyek: személyes tapasztalataim szerint pont a fordítottja igaz... :P

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.10.26. 11:42:52

@szuperapu: Vagy csak a szabályt erősítő kivétellel találkoztál.:))))
süti beállítások módosítása